Mezitli, gerçek belediyecilikle tanışacak


Mezitli, gerçek belediyecilikle tanışacak
Mezitli, gerçek belediyecilikle tanışacak

Mezitli, gerçek belediyecilikle tanışacak

“Mezitli’ye gerçek belediyeciliği getireceğiz” diyerek yola çıkan Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Emekçi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Çalışmaları kapsamında, Limon, Caddesi, GMK Bulvarı ve Fındıkpınarı Caddesinde ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ekmekçi’ye Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Adem Aldemir, Mezitli İlçe Başkanı Zafer Uslu ve partiler de eşlik etti. 
Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek hayata geçireceği projeleri anlatan Ekmekçi, Mezitli’yi daha aydınlık, daha ferah ve yaşanabilir bir kent hedefine kavuşturmak istediklerini söyledi. Gösterilen ilgi ve sevginin Mezitli’nin gerçek belediyeciliğe ne kadar aç olduğunu gösterdiğine vurgu yapan Ekmekçi, bunu gerçekleştirecek bilgi birikim ve iradeye sahip olduklarının altını çizdi. 
Halen Büyükşehir Belediyesi meclis Üyeliği görevine de devam eden Ekmekçi, “Mezitli’de işletmecilik yapmam nedeniyle ve Belediye Meclis Üyeliğimiz nedeniyle kentimizin tüm yaşadığı sorunlara hakimim. Sorunların çözümüne yönelik önerilerimi de gerek Mezitli gerekse Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde dile getirmeye gayret ettim. Bunun yanında gerek siyasi partimde gerekse içerisinde bulunduğum sivil toplum kuruluşlarında Mezitli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarına katkı sunmaya çalıştım. Kentimizin göz boyama projelerle nasıl hizmetten geri kaldığını anlatmaya çalıştım. Şimdi Mezitli’nin kaderini değiştirme zamanı” dedi. 
Mezitli’yi gerçek belediyecilikle tanıştırmak için aday olduğunun altını çizen Ekmekçi, “Belediyecilik işinde gelin işi ehline bırakalım. Mezitli’de gerçek belediyecilik devrini birlikte başlatalım. Mersin’in köklü tarihini içinde barındıran, medeniyetlere ev sahipliği yapmış Mezitli’mizde, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye hazırım. Mezitli’de gerçek belediyecilik devri başlasın, hayata geçireceğimiz projelerle Mersin’in kalbi Mezitli’de atsın” diye konuştu.

Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar