MERSİN DEVA'da NELER OLUYOR.. YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ


MERSİN DEVA'da NELER OLUYOR.. YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

 

MERSİN DEVA'da NELER OLUYOR.. YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ 

İl Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve arkadaşlarının toplu istifasından sonra Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Diken görevinden ve partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesaplarından açıkladı.

İşte o açıklama;

Çok Kıymetli Hemşehrilerim;

 

Ülkem ve Milletim adına güzel işler başaracağına inanarak Yenişehir İlçe Başkanı olarak göreve başladığım Deva partisinde, görev yaptığım süre boyunca fark ettiğim lokal ve genel problemlere rağmen bu güne kadar ısrarla düzelir umuduyla çalışmaya devam ettim. Lakin gerçekleri İyi niyet duygularımızla değiştiremeyiz. Ortaya konulan ilke ve prensiplerden uzak bir anlayışla yol yüründüğüne ,yenilikçi geleceğe hazırlık yapan bi parti olmak yerine ülkenin geleceği için değil de koltuk uğruna savaş veren köhne partilerle aynı konuma geldiğine üzülerek şahit oldum .Maalesef ben ve benim gibi düşünen insanlarda Deva Partisinde Görev yapma ve mensubiyet duygusu ortadan kalkmıştır.

 

 

Alınmayan, satılmayan, eğilip bükülmeyen insanları istemeyen, istişareden ve hür fikirlerden korkan, hizipçilik kuyusundan çıkmak istemeyen, liyakattan uzak bir yapıyla hükmetmeye çalışan bir anlayışla uyum sağlayamadığım için Deva Partisi İlçe Başkanlığı görevimden ve Deva Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyuruyor, benimle birlikte istifa eden 120 arkadaşıma

 teşekkür ederim.

 

Mustafa Diken

Deva Partisi Mersin/Yenişehir İlçe Başkanı

 

 

 

 

Çok Kıymetli Hemşehrilerim;

Ülkem ve milletim adına güzel işler başaracağına inanarak göreve başladığım Deva partisinde, görev yaptığım süre boyunca fark ettiğim lokal ve genel problemlere rağmen bu güne kadar ısrarla düzelir umuduyla çalışmaya devam ettim. Lakin gerçekleri İyi niyet duygularımızla değiştiremeyiz. Ortaya konulan ilke ve prensiplerden uzak bir anlayışla yol yüründüğüne ,yenilikçi geleceğe hazırlık yapan bi parti olmak yerine ülkenin geleceği için değil de koltuk uğruna savaş veren partilerle aynı konuma geldiğine üzülerek şahit oldum .maalesef ben ve benim gibi düşünen insanlarda Deva Partisinde Görev yapma ve mensubiyet duygusu ortadan kalkmıştır.

 

Alınmayan, satılmayan, eğilip bükülmeyen insanları istemeyen, istişareden ve hür fikirlerden korkan, hizipçilik kuyusundan çıkmak istemeyen, liyakattan uzak bir yapıyla hükmetmeye çalışan bir anlayışla uyum sağlayamadığım için deva partisi İlçe Başkanlığı görevinden ve Deva Partisi'nden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.

 

Mustafa Diken

Deva Partisi Mersin/Yenişehir İlçe Başkanı

Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar