MAVİ YONCA DERNEĞİNDEN MUHTEŞEM ANMA ETKİNLİĞİ ve KONSER


MAVİ YONCA DERNEĞİNDEN MUHTEŞEM ANMA ETKİNLİĞİ ve KONSER

MAVİ YONCA DERNEĞİNDEN MUHTEŞEM ANMA ETKİNLİĞİ ve KONSER

6 Şubat depreminden sonra toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak, iyiliği bulaştırmak için bir grup gönüllü iş insanı tarafından kurulan Mavi Yonca Yardımlaşma Derneği kısa sürede yüzlerce aileye, bşnlerce depremzedeye yardımlarını ulaştırdığı gibi gün geçtikçe büyüyerek etki alanını artırıyor.

Dernek Başkanı Mustafa Diken amaçlarının sadece yardım etmek olmadığını bunun yanı sıra sosyal bilinçlenmeyi artıracak toplumu bir araya getirecek kültürel faaliyetleride artıracaklarını belirtmesi üzerine 02 Ekim Pazartesi günü Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde Neşet Ertaş Anma Gecesi düzenledi.

Yoğun ve dinamik izleyici kitlesinin olduğu gecede Abdallar Grubu ile Oğuz Aksaç sahne aldı.Gecenin sunuculuğunu ise Gazeteci Yazar Ufuk Cavlı yaptı.

Muhteşem geçen konserde bir konuşma yapan Başkan Mustafa Diken konserden elde edilen gelirle Görme Engelliler için Mersin'de bir sınıf açacaklarını belirtti.

Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar