ESTELİNE FARK YARATIYOR


“Güzellik kadar sağlık için de estetik”
ESTELİNE FARK YARATIYOR

Güzellik olgusuna duyulan ilgi her geçen gün daha fazla artarken bu alanda doğru yeri seçmek de son derece önemli. Cildini beğenmeyen ya da vücudunun farklı yerlerinde kusurlar bulunanlar, hayal ettiği görünüme kavuşmak isteyenler güzellik merkezlerinin yolunu tutuyor. Ancak güzellik merkezini seçerken son derece dikkatli olmak gerekiyor. İşi yeterli sağlık bilgisine sahip uzman kişilere yaptırmak da son derece önemli.

Forum Mersin açık otopark karşı bölümünde bulunan Esteline Güzellik Merkezi, daha güzel ve estetik görünüme kavuşmak isteyenlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

1997 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra gönüllü olarak Van’da görev yapmaya başlayan Medikal Estetik ve Anti-Ageing Uzmanı Doktor Şule Özlem Ural, daha sonra görev yeri olan Mersin’de medikal estetik alanına ilgi duymaya başladı.

Daha sonra ilgisini bu alanda yoğunlaştıran Doktor Ural, Amerika bağlantılı bir estetik uzmanı doktorun yanında merak saldığı bu sektörün inceliklerini öğrendi. Tıp doktorluğundaki tecrübesiyle İtalya Roma’da 2 yıl mastır yaparak estetiğe olan ilgisiyle güçlendirerek kendi güzellik merkezini açmaya karar verdi.

İlk olarak Mersin Çamlıbel’de tamamen kendi hayalini tasarladığı, şık dekor malzemelerinin kullanıldığı güzellik merkezini açarak Ozon tedavisinden, saç ekimine, dolgu tevasiniden organik güzellik ürünlerinin satışına kadar bu alanda oldukça geniş bir yelpazede hizmet sunmaya başladı.

Doktor Şule Özlem Ural’ın işini iyi yapması nedeniyle artan yoğun ilgi, Çamlıbel’de bulunan güzellik merkezinin yetmemesine neden oldu. Sektördeki yenilikleri takip ederek, müşterilerine daha iyi ve konforlu hizmet sunmak isteğiyle Forum Mersin civarında eski bir tarihi yapıyı restore ederek estetikte doğru çizgi anlamına gelen Esteline Güzellik Merkezini hayata geçirdi. Bahçe düzenlemesinden, iç dekorasyonuna kadar tamamen kendi hayaline göre eski yapıyı yeniden yaratan Doktor Ural, müşterilerine daha nezih bir ortamda hizmet sunmaya başladı.

Merkezde, halk arasında örümcek ağı adı verilen yöntemle ip askılarla yüzdeki ve boyundaki sarkmaların tedavisi, varis, lazer, iğne köpük, saç, kök hücre, epilasyon, zayıflama, bölgesel incelme, lipotiz, metobolik balans, cilt, ozon gibi çok geniş alanda hizmet veriyor.

İnsanların güzellik merakının çok olumsuz sonuçlara neden olabileceğine vurgu yapan doktor Şule Özlem Ural, güzellik merkezine giderken çok dikkatli olunması gerektiğine de dikkat çekiyor. Gidilen güzellik merkezinin iyi araştırılması gerektiğinin altını çizen Ural, “Özellikle tıp alanında uzman gelişmeleri takip eden doktor bir güzellik uzmanı seçilmeli. Bu alanda kendini yetiştirmiş, sanata da ilgisi olan doktorlar seçilmeli. Sanata olan ilgi uygulamanın daha iyi olmasına da olanak sağlıyor” diyor.

Mersin’de botoks dolgular, gençlik aşıları, ip askılar gibi işlemlerin daha yoğun rağbet gördüğünü belirten doktor Ural, yaz aylarında bölgesel incelme, kış aylarında ise yüz ve saç tedavilerinin daha fazla tercih edildiğini söyledi.

Mersin’in diğer şehirlere oranla güzellik alanında daha ilgili olduğunu vurgulayan Ural, kadınlar kadar erkeklerin de güzellik ve estetik alanına ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Sektörde sağlıklı beslenme ve ozon tedavisi alanlarına yönelim olduğunu söyleyen Ural, “ Sektördeki tüm yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ediyorum. Bu hafta sonu bile yeni bir eğitim almak amacıyla İstanbul’a gidiyorum.  İnsanların sadece dış müdahalelerle tedavi olamaz. İç tedavi de son derece önemli. Özellikle pandemi ve etkileri nedeniyle insan sağlığı olumsuz etkilendi. Bu doğal olarak estetik alanında da sıkıntılara sebep oldu. Bunları destekleyen tedavilere geçiş yapıyoruz. C vitamini eksikliği, karaciğer yağlanması, damar yolarında yaşana sıkıntıların etkileri gibi farklı nedenlere yönelik tedaviler geliştiriyoruz. "Güzelliğinizi ve sağlığınızı ön planda tutan bir anlayışla, en iyi hizmeti sunmak için büyük bir titizlik ve özenle merkezimizi hazırlandık. Müşterilerimizin beklentilerini aşmak ve her birinizin kendinizi özel hissetmenizi sağlamak için, uzman kadromuz eşliğinde en iyi hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Sağlığınıza zarar vermeyen ve en son teknolojiyi kullanarak etkili sonuçlar elde etmeyi amaçlıyoruz. Hizmetlerimizi sunarken, güzelliğinize yapacağımız her küçük dokunuşun, sadece dış görünüşünüzü değil, aynı zamanda içsel özgüveninizi ve kendinize duyduğunuz sevgiyi artıracağını inanıyoruz. Her müşteriye özel bir yaklaşım benimseyerek, güzellik ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyoruz. Bize gelen müşterilerimizin kendisini daha iyi hissettiren her şey için buradayız" ifadelerini kullandı.

Uygulanan yanlış işlemler nedeniyle kendilerine başvurular olduğunun altını çizen Ural, “İnsanlar her geçen gün güzelliğin ve estetiğin önemini biliyor. Yaşadıkları sıkıntılarla ilgi bir tedavisinin olduğu bilinciyle merkezimizin kapısını çalıyor. Sağlıklı olduğu kadar adı üstünde estetik ve sanatsal bir beceri gerekiyor. Yanlış bir yere gidildiği zaman çok olumsuz sonuçlarla karşılaşılabiliyor. Güzelleşeceğim derken daha kötü sonuçlara neden olunabiliyor. İçeriden ve dışarıdan müdahalelerle güzelliğe ve sağlıklı yaşama dair yeni bir kompleksle hizmet veremeye devam ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar