DEVA PARTİSİ MERSİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR


DEVA PARTİSİ MERSİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

DEVA PARTİSİ MERSİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR.

MERSİN DEVANIN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN İSMAİL ÖZDEMİR İSTİFA ETTİ.

İsmail Özdemir sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada çok önemli konulara dikkat çekti.

İşte o açıklama;

Bundan üç yıl önce Ali Babacan liderliğinde kurulan Deva Partisine liyakat anlayışı ile inanarak yola çıktığım ve iki yıldır her anlamda emek verdiğim partimde bugün dayatma siyaseti ile atanarak İl Başkanı yapılan Sedat Topuoğlu ve bazı arkadaşlarının partide bulunan görev alan, emek sarfeden "Kürt kökenli Mersinliler" hakkında alenen yürüttüğü ırkçılık ve faşizm kokan siyaseti bizlere istifadan başka bir yol bırakmamıştır. Sanılmasın ki istifa edip vazgeçeceğiz. Bu faşist zihniyet ile mücadelemiz faklı kulvarlarda ve hukuka saygılı olarak devam edecektir. Mücadelemiz bu ırkçı anlayışın partimizden sökülüp atılana kadar devam edecektir. Parti büyüklerimiz kusura bakmasınlar belki seçim sürecindeyiz belki zamanlama için eleştirileceğiz, ancak niyetimiz bu lanet hastalığın filizlenmeden kökünün kazanmasından başka birşey değildir. 

Bugün itibariyle Deva Partisi İl Başkan Yardımcılığı ve Parti üyeliğimden istifa ediyorum bu istifa sürecinde yalnız olmadığımın birlikte yol arkadaşlığı yaptığım 200 değerli üye arkadaşımda istifa etmiştir.Kamuoyuna saygılarımla duyurulur.

 

İsmail Özdemir

Deva Partisi (E.) İl Bşk.Yrd.

Milletvekili A.Adayı

Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar