CHP’li Ahmet Serkan Tuncer’e Bünyamin Önel’den Büyük Destek


Mezitli Sanayi esnafı, CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Serkan Tuncer’i bağrına basarak açık destek verdi.
CHP’li Ahmet Serkan Tuncer’e Bünyamin Önel’den Büyük Destek
CHP’li Ahmet Serkan Tuncer’e Bünyamin Önel’den Büyük Destek

Mezitli Sanayi esnafı, CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Serkan Tuncer’i bağrına basarak açık destek verdi.

Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, CHP’den Mezitli Belediye Başkan Aday Adaylığı için kollarını sıvayan Ahmet Serkan Tuncer’i Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi makamında partili partisiz birçok üye ile birlikte ağırladı.

Mezitli esnafının ve Mezitli sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafların sorunlarını anlatan Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatif Başkanı Önel, her zaman esnafın yanında olan yanında olan Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığının ne kadar önemli olduğunu söyledi.

 

Mezitli İçin Değerli Bir Aday

Mezitli ilçesinde genel bir kanı olarak Mezitli’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde yüzde 68 oy oranı ile seçimi kazanacağı Mezitli kamuoyunda konuşulan CHP’li Ahmet Serkan Tuncer’in bu ziyaret önem teşkil etti. Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Önel, “Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığı Mezitli için oldukça önemli. Kendisi hem Mezitli’yi hem de Mezitli’nin sorunlarını iyi bilen, saygın ve değerli bir siyasi isim” dedi.

 

Farklı Siyasi Düşünceler ve Ortak Hedefler

Farklı bir siyasi düşünceye sahip olmasına rağmen Önel, Tuncer’in genç ve dinamik yapısının Mezitli için bir şans olduğunu belirtti. Önel, “Siyasi farklılıklarımıza rağmen, CHP’li Tuncer’in bu dönemde Mezitli için yapacağı ciddi projelerin ve vizyonunun ilçemize değer katacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

Vizyonun ve Misyonun Önemi

Önel, Mezitli’nin bir kanaat önderi olarak, Ahmet Serkan Tuncer’in Mezitli’ye getireceği vizyon ve misyonun, ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olduğunu gördüğünü ifade etti. “Tuncer’in enerjisi ve projeleri, Mezitli’nin geleceğine ışık tutacak kapasitede.” şeklinde konuşan Önel, aday adaylığının Mezitli için, esnaf için ve Mersin için çok anlamlı ve değerli olduğunun altını çizdi.

Çalışmaları sırasında vatandaşlardan gördüğü destek ve teveccühün kendisini onurlandırdığını dile getiren CHP Mezitli Belediye Başkan Aday adayı Ahmet Serkan Tuncer de yaptığı konuşmada siyasi hayatı, mesleki hayatı ve önceki dönemlerde aldığı görevler hakkında bilgilendirme yaptı.

Tuncer, “CHP’li Tuncer Cumhuriyet Halk Partisinde uzun yıllar çeşitli görevlerde bulundum. İlçemizin geçmişinde kuruluşunda emeği olan, yaptıkları ve yapacaklarıyla her alanda tecrübelerinden faydalandığımız kıymetli büyüklerimizi ziyaret edip aday adaylık sürecimizi değerlendirdik. İlçemizde emeği olan ve ebediyete uğurladığımız emektarlarımızın ailelerini de ziyaret edip hayır dualarını aldık. Tecrübelerinden istifade ettiğimiz kıymetli büyüklerimize yaklaşımları ve önerileri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yoğun mesaisi esnasında yaptığı ziyaretlere hemşeri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını da özellikle ziyaret ettiğini belirten Tuncer, “Dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretimde Mezitli ilçesinin nabzını tutuyor. Toplumun tüm kesimlerinin görüşlerini dinleyerek, ortak çözüm yolları bulmaya ve yol haritası çizmeye odaklanıyoruz. Hep birlikte daha güçlü, daha katılımcı bir Mezitli için çalışmaya devam edeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları ile iş birliği içinde, toplumun ortak sorunlarına çözüm odaklı projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar