BAŞKAN METE KIBRISA YATIRIM KONULARINI KKTC CUMHURBAŞKINI İLE GÖRÜŞTÜ.


BAŞKAN METE KIBRISA YATIRIM KONULARINI KKTC CUMHURBAŞKINI İLE GÖRÜŞTÜ.

BAŞKAN METE KIBRISA YATIRIM KONULARINI KKTC CUMHURBAŞKINI İLE GÖRÜŞTÜ.

 

MTSO EMLAK KOMİTESİ BAŞKANI 

ÜMİT UTKU METE Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) de inşaat sektöründeki yaygınlaşan projeleri,konut ve arsa piyasalarını yerinde inceledi.

 

Son zamanlarda Emlak sektörünün hareketliliğini dikkat çeken Mete 'Kıbrısta proje üreten firmaların Mersin'de birkaç kez proje tanıtım toplantıları yaptığını ,Meslektaşlarımızdan yatırımcı desteği istenildiğini ve hatta meslektaşlarının kıbırsa davet edildiğini belirten METE ;

 

BU DURUMLARIN artması ve kıbrıs ile ilgili hem meslektaşlarınından gelen hem de yatırımcıların gelen yoğun sorular üzerine konularla ilgili araştırmalar yapmak üzere Kıbrısta yerinde incelemeler yaptı.

 

Başkan Mete daha sonra KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin TATAR' ile toplantı yaparak kıbrıs ve bu gelişmeler hakkında bilgi aldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın konu ile ilgili özel duyarlılık gösterdiğini dile getiren Mete .

 

Cumhurbaşkanımız makamında bizi misafir ederek bizi onurlandırdı ve her zaman destek vereceğini belirtti,Mersinimizi sevdiğini ve Mersinimize gelme davetimizi de kabul ettiği müjdesinide söylemek isterim en kısa zamanda kendisini MERİSNİMİZE BEKLİYORUZ.

 

METE: Meslektaşlarına seslenerek aldığı bilgileri aktaracağını yatırımcılar kadar meslektaşlarımızında dikkat etmesi gereken hususlar olduğunu belirterek bununla ilgili MTSO'da toplantı yapacağını belirtti. 

 

Başkan Kıbrısta yatırım seçenekleri artıyor.Tüm doğu avrupa ülkelerini için vizesiz giriş kolaylığı ,Avrupanın en düşük suç oranına sahip 3.ülkesi olması,garantili kira getirisi,Uluslararası Eğitim kolaylığı,5yıldızlı otellerin artması,Ercan havalimanının büyümesiyle Kıbrısa ilgi oldukça artıyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımızın özellikle proje detayları ,Tapu-devir bilgileri gibi konularla ilgili profesyonel destek almalarını öneririm. Eğer dikkatli olunmazsa mağduriyetler yaşanır. Bu yüzden yatırımcıların taşınmaz ticaret belgesi olan kayıtlı Gayrimenkul firmaları ve Danışmanları ile destek alınmaartıyor.Tümlıdır. Dedi

Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar